Compatibele versies
Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 150 g couve-flor cortada em pedaços
- 50 g pinhão
- 2 dentes de alho
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 100 g sobras de pão
- 600 g carne de borrego s/ nervos, cortada em cubos semicongelada (3 horas aprox.)
- Azeite q.b. p/ fritar
Molho de iogurte
- 10 folhas de hortelã
- 200 g iogurte grego
Arroz
- 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g água
- 350 g arroz agulha
- 1 c. chá de sal
- 1 lima (raspa e sumo)
- 1 limão (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2860.4 kJ / 683.7 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 568.2 mg
Alternatieve recepten
Barras de cereais e figos
8 Std. 15 Min
Salada à moda da Sicília
40 min
Açorda de poejos
40 min
Almôndegas de porco
1h 30 min
Copinhos
1h 30 min
Lombinho en croûte
10 Std. 15 Min
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1h
Dim Sum "Shau mei"
1h 45 min
Lombinhos de porco com molho de tomate
1h 30 min
Frango marinado com legumes de Verão
1h 45 min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Creme de legumes, Filetes com arroz de tomate e abóbora e Crumble de maçã e pera
1h