Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza Margarita
1h 45min
Piza 4 estações
1h
Piza de Nápoles
50min
Creme de legumes, Filetes com arroz de tomate e abóbora e Crumble de maçã e pera
1h
Tarte de maçã para principiantes
45min
Piza afrodisíaca
1h
Massa com espargos e frango
50min
Galette de morango
50min
Piza de restos
4 Std. 40 Min
Folar de carnes
2h 20min
Piza picante
1h 20 min
Piza bolonhesa
1h 45min