Apparaten en Accessoires
Vegan jus
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 porties
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
42.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Borscht
50min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Verfrissende Melkdrank
5min