Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 10 porties
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Žádné hodnocení
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Vegetarische bruine rijst
40min
Amandelmelk
10 min