Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de ciruela, frescas o congeladas.
- 90 g de azúcar
- ½ cdita de azúcar de vainilla casera (ver Consejo)
- 20 g de agua, (si se utilizan ciruelas frescas)
- 1 vaina de vainilla, solo las semillas.
- 600 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevo
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
90
g de pan tostado
of 90 g de galletas, tipo Marías. - 20 g almendra fileteada
- Voeding
- per 6 porción
- Calorieën
- 12087.9 kJ / 2889.1 kcal
- Eiwitten
- 68.4 g
- Koolhydraten
- 353.9 g
- Vetten
- 140.7 g
- Verzadigd vet
- 67.5 g
- Vezels
- 23.2 g
- Natrium
- 1697.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1h
Galletas de Amaretti con nuez y chabacano
35min
Brazo gitano de café
2h 30min
Diamantes de chocolate
1h
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Mil hojas de higos
45min
Roles de canela con nuez caramelizada
3 Std. 30 Min
Tiramisú de caramelo
3 Std. 30 Min
Helado de frambuesas o frutos rojos
5min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Salsa de caramelo
1h 30min
Tarta esponjosa de limón
3 Std.