Sous-vide Pærer med kanelsaus

Sous-vide Pærer med kanelsaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 5min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • sukker
    120 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • williamspærer (faste) skrelte, delt i to, uten kjerner (se tips)
    4
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket av vann (se tips)
    1400 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • mandel, flak, ristede til servering

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 3 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 1024 kJ / 244 kcal
Vetten 3 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 48 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen