Apparaten en Accessoires
Fersken i hvitvinsirup
Voorbereiding 10min
Totaal 4u.
4 porsjoner
Ingrediënten
-
fersken kommer an på størrelse6 - 8
-
lønnesirup, ren100 g
-
hvitvin600 g
-
vann300 g
-
kanelstenger2
-
vaniljestang del i to på langs og skrapt frø1
-
sitronsaft (ca. 2 sitroner)80 g
-
sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, fersk kun blader, til pynt1 - 2 kvister
-
gresk yoghurt to serve (valgfritt)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
62.8 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
968.3 kJ /
230.5 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
11.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
42.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarisk kjøkken
51 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Geen beoordelingen
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Geen beoordelingen
Bærsorbet med rødbeter
Geen beoordelingen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Geen beoordelingen
Kaffeknas med kokosnøtt
Geen beoordelingen
Fruktgelé
Geen beoordelingen
Mandel- og daddelbarer
2u. 15min
Polske crêpes
Geen beoordelingen
Sjokolade Frangelico® is
Geen beoordelingen
Sjokolademousse
Geen beoordelingen