Apparaten en Accessoires
Kashmiri-ris
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 portioner
Ingrediënten
-
basmatiris350 g
-
kardemummakapslar3
-
kryddnejlikor3
-
kanelstång1
-
torkad malen gurkmeja1 tesked
-
saffranstrådar1 nypa
-
vegetabilisk olja30 g
-
vitlöksklyftor3
-
vatten1000 g
-
salt½ tesked
-
lök delad i halvor100 g
-
hasselnötter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1167.3 kJ /
279 kcal
Vetten
7 g
Koolhydraten
47 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smaker från Indien
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Blomkålsmos
Geen beoordelingen
Bulgur
Geen beoordelingen
Stekt sparris
Geen beoordelingen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Geen beoordelingen
Fänkålssallad
Geen beoordelingen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Geen beoordelingen
Naanbröd med lök och kummin
Geen beoordelingen
Potatis- och rotsellerigratäng
Geen beoordelingen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Geen beoordelingen
Miso-aubergine (sous-vide)
Geen beoordelingen
Janssons Frestelse
1u. 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Geen beoordelingen