Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de paprika fumada
- 5 grãos de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
- 4 pés de salsa, só as folhas
-
100
g vinagre de xerez
of vinagre de mel - 50 g água
Costeletas de borrego
- 800 g costeletas de borrego
- 100 g farinha
- 70 g azeite
- 150 - 200 g milho doce, enlatado
- 150 - 200 g natas
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 19909.6 kJ / 4758.5 kcal
- Eiwitten
- 137.3 g
- Koolhydraten
- 119.5 g
- Vetten
- 413.2 g
- Verzadigd vet
- 172.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 2888 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas com legumes estufados
45min
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1h 10min
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1h
Esparguete à Nerano
30min
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30min
Refresco de café
5 min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Bolo mármore de frutos vermelhos
2h
Arroz com carne e brócolos
50min
Pudim de leite
55min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Frango com arroz à Bracarense
1h