Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de blancs de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à thé de poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 œufs
- 100 g de ricotta fraîche
- 375 g de pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau vapeur marbré
1 Std. 30 Min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre (TM6)
1h 45min
Clafoutis vapeur pomme-fruits rouges
1 Std.
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1 Std.
Masque de carnaval
1h 45min
Mini tartes aux champignons
1h 45min
Poudre de caramel
1 Std.
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Carottes glacées au miel
30min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min