Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661.8 kJ / 397.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 76.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 985.8 mg
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1 godz.
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 Min
Focaccia
6h
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Pastella per pancakes e waffles morbidi (senza glutine, senza uova e senza lattosio)
50 min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1h 15min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Crescia alla maceratese
3h
Impasto per pizza di segale
2 godz. 10 min
Impasto per pizza integrale
2 Std.