![Impasto per pizza di Kamut® Impasto per pizza di Kamut®](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c459fcee9f075432f49a8496f8667c7e/Derivates/5392ea5ce1354185f92caa567bf2d7f3fc027287.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661.8 kJ / 397.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 76.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 985.8 mg
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1ч. 30 мин.
Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)
30min
Pancakes proteici alla banana
30min
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Piadina (vegan)
45min
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4h
Pane ai cereali
3ч.
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30min
Purè di patate (TM6)
1h