Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, peeled
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 260 g white wine vinegar
- 260 g water
- 20 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 417.7 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1389.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 Std. 55 Min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Layered bread
2h 30 min
Lemon slush
10 min
Tomato Rice
30min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Greek style pork stew
45min
Chocolate and nut babka
3h
French Onion Soup (TM6)
1h
Party popcorn
1h