Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 50 g queijo parmesão
- 5 g tomilho-limão
- 550 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 500 g espargos cortados em pedaços
- 30 g chalota
- 50 g manteiga
- 525 g leite evaporado
- 80 g amido de milho
- ½ limão, só o sumo
Crepes
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 700 g leite
- 250 g farinha
- 4 ovos
- 1 c. chá de sal
- Alho-francês cortado em tiras longitudinais q.b. p/ fechar as trouxas
- Água q.b. p/ escaldar
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Tarte de pera e uva
50min
Tequila sour
Geen beoordelingen
Baguetes com azeite, alho e coentros
Geen beoordelingen
Piza de alcachofra
Geen beoordelingen
Alfajor
1h 20 min
Empada de galinha
2h
Crepes de bacalhau
1h 15 min
Empanada multicolor
1h 15 min
Crepes de camarão
1h 10min
Quiches despidas
50min
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55min