Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 50 g queijo parmesão
- 5 g tomilho-limão
- 550 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 500 g espargos cortados em pedaços
- 30 g chalota
- 50 g manteiga
- 525 g leite evaporado
- 80 g amido de milho
- ½ limão, só o sumo
Crepes
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 700 g leite
- 250 g farinha
- 4 ovos
- 1 c. chá de sal
- Alho-francês cortado em tiras longitudinais q.b. p/ fechar as trouxas
- Água q.b. p/ escaldar
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Quiche de legumes
50min
Panquecas com bacon e alho-francês
55min
Quiche de legumes e tomate cereja
1h
Summer pudding
8h
Tarte com base crocante de arroz
1h 45min
Brunch da Europa Oriental
Keine Bewertungen
Massa quebrada
5p
Bolacha de gengibre e chocolate branco
Keine Bewertungen
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Quiche de espinafres com base de batata
1 Std. 20 Min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40 Min
Quiche de curgete
1sa 5 dk