Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitböden
- 220 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Backpulver von Dr. Oetker
- 6 Eier (Größe M)
- 240 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
Frischkäse-Creme
- 350 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe), z. B. Philadelphia, natur
- 250 g Magertopfen
- 250 g Schlagobers, kalt
- 100 g Staubzucker
- 1 TL Vanillepaste von Dr. Oetker
- 2 Päckchen Sahnesteif (à 8 g) von Dr. Oetker
- 1 Msp. Lebensmittelfarbe, rot oder pink (z. B. Dr. Oetker Back- & Speisefarben)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 213 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Husarenkrapferl
1sa
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25 Std. 30 Min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72 Std. 30 Min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2 Std. 30 Min
Bären-Muffins
1 Std. 5 Min
Erdbeer-Puddingkuchen
1sa
Welcome Baby Torte
3h 30min
Schokokusstorte
6h
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Nutella-Schnitte
2h
Schokomousse Ruck-Zuck
5 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min