Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120 - 150
g dyni piżmowej, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
of 120 - 150 g dyni Hokkaido, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka) - 50 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 2 łyżki pestek dyni
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 60 g mleka
- 60 g cukru
-
10
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 łyżeczka suchych drożdży (patrz wskazówka) - 1 szczypta soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 607.5 kJ / 145.2 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 18.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1h 10min
Halloweenowe bułeczki dyniowe
2h 40min
Placki dyniowe z ricottą
30min
Konfitura z dyni
40min
Placki dyniowe z parmezanem
45min
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2h
Ślimaczki z pigwą i marcepanem
1h 50min
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2h 30min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1h 50min
Babeczki brownie z dynią
1h 30min
Halloweenowe ciasto dyniowe
2 Std. 10 Min
Kwadraty dyniowe z orzechami
1h