Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pieczywo chrupkie
- 50 g pestek dyni
- 100 g mąki żytniej razowej
- 100 g płatków owsianych
- 50 g siemienia lnianego
- 50 g ziaren sezamu, białego
- 50 g słonecznika łuskanego
- 1 łyżeczka soli
- 150 g wody, letniej
- 50 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1205.5 kJ / 288.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 295.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciastka ANZAC
40min
Batony z musli
50min
Napój z orzeszków ziemnych z kardamonem
10min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1 Std. 50 Min
Twarogowe ciastka „wąsy” na patyczku
3 Std.
Ciasteczka owsiane z suszonymi morelami i jabłkiem
40min
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2 Std. 15 Min
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1 Std. 50 Min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 Std. 40 Min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min
Krakersy z sezamem i makiem
40min
Włoskie grissini
2 Std.