Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pieczywo chrupkie
- 50 g pestek dyni
- 100 g mąki żytniej razowej
- 100 g płatków owsianych
- 50 g siemienia lnianego
- 50 g ziaren sezamu, białego
- 50 g słonecznika łuskanego
- 1 łyżeczka soli
- 150 g wody, letniej
- 50 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1205.5 kJ / 288.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 295.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3h 30min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25min
Ciastka ANZAC
40min
Ciastka na myślenie
45min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1h 30min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50min
Paleo nachos
45min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1h 40min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1h 50min
Batoniki musli
1h
Krakersy z sezamem i makiem
40min