Apparaten en Accessoires
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
158.2 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
951.3 kJ /
227.4 kcal
Vetten
17.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
14.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Duitse brunch
1u. 15min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen