Apparaten en Accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
14.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Hugo spritz
25u. 10min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen