Apparaten en Accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
14.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2u.
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Kreplach
55min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen