Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing

Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
8 portioner

Ingrediënten

  • vincotto (vino cotto) plus ekstra til servering (se tip)
    20 g
  • balsamico
    20 g
  • appelsinjuice (se tip)
    50 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • rødbeder skrællet og skåret i kvarte (se tip)
    400 g
  • gulerødder skrællet og skåret i stykker (se tip)
    400 g
  • tranebær, tørrede
    50 g
  • græskarkerner ristede
    20 g
  • hampefrø (valgfrit)
    20 g
  • hørfrø
    2 tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • babysalat
    60 g
  • fetaost, komælk skåret i stykker, til servering (se tip)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 198.5 mg
Eiwitten 4.2 g
Calorieën 693.1 kJ / 165 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 16.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen