Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1600 g água
- 650 g batata, casca vermelha pequena (4-5 cm aprox.)
- 3 c. chá de sal
- 1 dente de alho
- 100 g pimento vermelho
- 1 c. sopa de concentrado de tomate
- 10 g azeite
- 80 g atum de lata, em água
- 20 g azeitonas s/ caroço
- 1 c. chá de pimenta preta
- 3 ovos
- Queijo mozarela em bolas pequenas (14 unid. aprox.)
- 100 g pão ralado panko
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1204.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolos de curgete com salmão
25 min
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1h 15 min
Bagels rosa com pasta de frango, abacate e folhas verdes
1h 30min
Fatias de pão escuro com sementes, abacate e ovo escalfado
1h 50 min
Tisana fria de toranja e rosmaninho
1h 25min
Gelado de frutos vermelhos
20 min
Triffle de figo e maracujá
50min
Avelãs crocantes com baunilha e café
72 godz.
Batido de pêssego
5 min
Omelete no pão
40min
Guisado de vitela em slow cooking
2h 10min