Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en 2
- 2 - 3 gousses d'ail, selon vos goûts
- 40 g de concentré de tomates
- 30 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 200 g de lentilles rouges séchées
- 2 c. à soupe de menthe déshydratée
- 30 g de riz
- 20 g de boulgour
- 1 ½ - 1 ¾ c. à café de sel, selon vos goûts
- ¼ c. à café de poivre noir moulu, selon vos goûts
- ¼ c. à café de piment en poudre, selon vos goûts
- 1475 g d'eau, à température ambiante
- 1 citron, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baba ganoush au potiron
35min
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50 min
Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika
1u. 10min
Pides aux trois fromages
1h 40 min.
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5 min
Dhal aigre-doux
3h 30 min
Légumes Biryani
50 min
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40 min.
Harira
7h