Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
-
350 - 800
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
of 350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 154 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min