Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 200 - 400 g selera naciowego, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 84 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 Std. 10 Min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min