Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührkuchen am Vortag
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g weisse Schokolade, in Stücken
-
20
g Wasser
of 20 g Rum - 4 Eier
- 100 g Crème fraîche
- 140 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- ½ Pck. Backpulver
Schweizer Cake
- 4 Eier
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Weissmehl
- ½ Pck. Backpulver
- Puderzucker zum bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 32 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fotzelschnitten
30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Caramel-Glacé
9 Std.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Thermomix® Creme für Party
25min
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Vanilleglace
12 godz.
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14h
Emmentaler Meringues
2h 15 min.
Toblerone®-Mousse
3h 10 min.