Roti Lapis Keju Jamur

Roti Lapis Keju Jamur

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 10min
8 porsi

Ingrediënten

  • gandum bulgur
    110 g
  • air
    400 g
  • ragi kering
    2 ¼ sdt
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
  • tepung roti tambah
    480 g
  • garam dibagi
    2 ¼ sdt
  • keju Gruyère potong kecil-kecil
    225 g
  • keju Cheddar potong kecil-kecil
    110 g
  • mozzarella potong kecil-kecil
    110 g
  • bawang merah dipotong bagi dua
    200 g
  • siung bawang putih
    2
  • daun peterseli segar
    2 tangkai
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
    30 g mentega tawar, potong kecil-kecil
  • gula
    1 sdt
  • cuka balsamik (optioneel)
    15 g
    15 g sari cuka apel
  • jamur (mis. chanterelles, boletes, jamur tiram), diiris
    450 g
    450 g jamur kancing segar, diiris
  • mentega tawar untuk menggoreng
    2 - 4 sdm

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsi

Natrium 1049.4 mg
Eiwitten 26.9 g
Calorieën 2545.7 kJ / 608.5 kcal
Vetten 28.6 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 62.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen