Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

Strudel Jamur dan Keju Feta dengan Bayam

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
10 bagian

Ingrediënten

  • bawang bombai potong kecil-kecil
    85 g
  • siung bawang putih
    2
  • minyak zaitun
    15 g
  • jamur (misalnya kancing, cremini, terompet, chanterelles), diiris
    340 g
  • garam sesuai selera
    ¼ sdt
  • bayam muda segar
    100 g
  • mentega tawar potong kecil-kecil
    30 g
  • filo pastry
    6 lembar
  • keju feta hancurkan
    55 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 bagian

Natrium 179.9 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 630.7 kJ / 150.7 kcal
Vetten 8.9 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 14.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen