Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 jajek
- 220 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 240 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 2 szczypty soli
- 60 g oleju
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 727.5 kJ / 173.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 72.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Biszkopt czekoladowy
4 Std.
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 Min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 Min
Różowy tort z kremem malinowym
48 Std.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 Std.
Krem michałkowy biały
6 Std. 20 Min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min