Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Terminare la preparazione
- 400 g di confettura di fragole
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2153.8 kJ / 514.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 116.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min
Torta mimosa
1h 5min
Crostata ai cachi
1 Std.
Strüdel pere e cioccolato
1 Std. 40 Min
Cestini cheesecake alle fragole
2h 20min
Besciamella
15min
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Torta della nonna al cioccolato
1 Std. 30 Min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 Std. 30 Min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 Std. 30 Min