Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle, non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro, vegano
of 2 cucchiaini di margarina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavash (pane armeno)
1 godz. 30 min
Palline energetiche di avena e carote
50 min
Pan di Spagna (vegan)
50 min
Pane "challah" (vegan)
2sa 30 dk
Colomba Vegan
3h
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Crostata fragole e timo (vegan)
2 godz.
Piccoli Babka (senza lattosio)
4sa
Piadina (vegan)
45 min
Torta vegana arancia e cocco
1 godz. 30 min
Panini per burger (vegan)
5h