![Cotton Japanese cheesecake Cotton Japanese cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7966e86d351d1684c10b90fac2eac3e0/Derivates/a619d6ca2dbf5b33d445dc626520054f52a52067.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
-
80
g di olio di semi di girasole + q.b.
of 80 g di olio di semi di mais + q.b. - 150 g di zucchero
- 6 uova, albumi e tuorli separati
- 120 g di latte
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 60 g di amido di mais (maizena)
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1457.6 kJ / 348.4 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Natrium
- 161.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6h 30min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Cheesecake basca
4h
Victoria Sponge cake
1h 30min
Lamingtons australiani zucca e cannella
1h 30min
Budino alle pere con salsa al caramello
3h 30 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Cheesecake alla salsa mou
4 godz. 50 min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Cinnamon rolls
4h
Caramello salato
1 Std.
Brownies cioccolato e banane
40 Min