Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porsi

Ingrediënten

  • roti yang sudah lama, potong kecil-kecil
    30 g
  • thyme segar daun saja
    4 tangkai
  • parsnip kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
    150 g
  • air
    150 g
  • garam laut tambahkan untuk membumbui
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui
    ¼ sdt
  • daging pancetta potong dadu kecil
    50 g
  • mentega tawar suhu ruang
    20 g
  • kerang scallop segar, dibersihkan
    8
  • minyak sayur
    2 sdm
  • perasan sari lemon segar untuk penyajian
  • daun thyme segar cincang, untuk hiasan

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 558 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 978.9 kJ / 234 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 12.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen