![Zupfbrot mit Camembert-Kern Zupfbrot mit Camembert-Kern](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7f0eee4eea5cf007d3d4d3d8cc7020c/Derivates/b5181e74a5d2e77ab3e51fdd0e183d377d6a936e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 330 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¾ TL Salz
- 15 g Olivenöl
- 250 g Camembert, rund
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 502 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Holländische Käse-Eier
40p
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 Min
Spätzle-Burger
1h 30min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50 Min
Cheeseburger-Auflauf
2h 30min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 Min
Pizza Big-Mac-Style
1h 30min
Pizzabrote
50 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Fixe Feierabendstulle
30min