Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Wasser, lauwarm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- 20 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Hartweizennudeln (z. B. Penne von Barilla)
- 120 g Cherry-Tomaten
- 8 - 10 Scheiben Bacon, halbiert
- 150 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3838 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1174 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Nudelsalat
35 Min
The-German-Hot-Dog
35 Min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 Min
Weiße Bolognese
45min
Fleckerl mit Birnen-Speck-Sauce und Bergkäse
1 Std.
Miso-Udon-Carbonara
25min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35 Min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 Min