Caldo de vegetais e gengibre

Caldo de vegetais e gengibre

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 15min
4 doses

Ingrediënten

  • vegetais para sopa limpos, cortados em pedaços (2-3 cm) ou restos (ex: cascas de cenoura ou de aipo)
    350 g
  • chalota c/ casca, cortada ao meio
    1
  • gengibre fresco c/ casca (20 g aprox.)
    1 pedaço de
  • cogumelos shitake secos
    50 g
    50 g cogumelos secos
  • pimento vermelho cortado em pedaços (3 cm)
    100 g
  • dentes de alho c/ pele, esmagados
    2
  • erva-príncipe cortados em pedaços
    2 talos de
  • anis estrelado
    1
  • malagueta
    1
  • água
    1400 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • sumo de lima
    30 g
  • molho de peixe
    10 g
  • molho de soja
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1679.8 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 618.2 kJ / 147.8 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 31.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...