Apparaten en Accessoires
Aloo Gobi
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 porsi
Ingrediënten
-
kentang dikupas, potong kasar (2 cm)250 g
-
cabai hijau besar biji dibuang1
-
biji jinten putih dipanggang1 sdt
-
ketumbar bubuk2 sdm
-
kunyit bubuk½ sdt
-
cabai merah bubuk½ sdt
-
air60 g
-
garam batu sesuai selera½ sdt
-
kuntum kembang kol250 g
-
tomat (berkisar 1 tomat), potong dadu (1 cm)150 g
-
ketumbar segar daun saja, dicincang, untuk hiasan1 sdm
-
minyak wijen murni1 sdm
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsi
Eiwitten
4 g
Calorieën
490 kJ /
117 kcal
Vetten
4 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sambal Tumis Udang
30 Min
Tempe Almond
96 Std.
Tempe Kedelai
72 Std.
Penne Arrabbiata Udang
30 Min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Keine Bewertungen
Tempe Gembus
72 Std.
Brokoli Saus Jamur
Keine Bewertungen
Gandum Bulgur
Keine Bewertungen
Kacang Canelini Lembut
Keine Bewertungen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Keine Bewertungen
Lumpia Sayur
2 Std. 10 Min
Deviled Eggs
Keine Bewertungen