Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budyń do kremu
- 4 jajka
- 750 g mleka
- 120 g budyniu śmietankowego, w proszku, niesłodzonego (patrz wskazówka)
Blaty makowo-kokosowe
- 150 g maku
- 100 g wiórków kokosowych, plus dodatkowo 7 łyżek, do dekoracji
- 100 g migdałów, mielonych (patrz wskazówka)
- 4 jajka
- 150 g cukru
- 1 szczypta soli
Krem
- 120 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 250 g masła, bardzo miękkiego, pokrojonego na kawałki
Złożenie ciasta
- 40 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau® (patrz wariant)
- 40 g wody
- 300 g dżemu z czarnej porzeczki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1948.1 kJ / 465.6 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 73.6 mg
Alternatieve recepten
Rolada piernikowa z kremem i marcepanem
4h 40min
Makowiec z bezą
2 godz. 40 min
Królewiec
9 godz. 45 min
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 Std. 30 Min
Ciasto pleśniak
3h 15min
Sero-makowiec
9 godz. 40 min
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4 Std.
Malinowa chmurka
12h 5min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6h 50min
Tort Marysieńka
9h 30 min
Ciasto słonecznikowiec
9h
Ciasto Pani Walewska
9h 30 min