Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto na bułki
- 120 g mleka
- 120 g wody
- 120 g mleka skondensowanego, słodzonego
- 100 g oleju
- 2 jajka
- 1 szczypta soli
- 50 g cukru
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g) - 650 g mąki pszennej, typ 500
- 1 łyżka masła, do natłuszczenia
Polewa
- 100 g mleka skondensowanego, słodzonego
- 45 g wody
-
2
łyżki wiórków kokosowych, do dekoracji
of 2 łyżki płatków kokosowych, do dekoracji
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1555.8 kJ / 371.6 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 103.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10min
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2h 45 min
Słodkie węzełki z rodzynkami
2h 45 min
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2 Std.
Pudding ryżowy
55 min
Kluski z czerstwych bułek
35 min
Mini pączki na serku homogenizowanym
25min
Chaczapuri adżarskie
1 godz. 45 min
Słodzone mleko zagęszczone
35 min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 Std. 5 Min
Buchty z powidłami śliwkowymi
2 Std. 30 Min
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1 Std. 30 Min