Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g dzwonek karpia, świeżych, oczyszczonych z łusek
- sól, ilość do oprószenia
- pieprz czarny, mielony, ilość do oprószenia
- sok z cytryny, świeżo wyciśnięty, do skropienia
- 50 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 2 łyżki mleka
- 70 g białego chleba, czerstwego, pokrojonego na kawałki
- 50 g migdałów, w płatkach
- olej rzepakowy, do smażenia
- cytryna, ekologiczna, w plastrach, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2187 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 385 mg
Alternatieve recepten
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1 Std. 15 Min
Łosoś w galarecie
3 godz. 50 min
Korzenny śledź z jabłkiem
2 Std. 30 Min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 Std. 30 Min
Kluski z makiem
40min
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1 Std. 25 Min
Kompot z suszu
2 Std. 10 Min
Kulebiak z rybą i warzywami
2 Std.
Wigilijna kapusta z grzybami
1 Std. 20 Min
Carpaccio z buraka z serem buratta (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 Std. 30 Min
Sałatka z burakami i gruszką
25min
Kaczka z jabłkami, kluski ziemniaczane i surówka z kapusty ze śliwkami
2h 50min