Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat

Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat

Geen beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 40min
3 porsjoner

Ingrediënten

  • løk delt i biter
    200 g
  • salt til krydring
  • dill, fersk
    20 g
  • persilleblader, ferske
    20 g
  • cider eddik
    40 g
  • grov sennep
    80 g
  • svinekoteletter (ca. 180 g hver), 1.5 cm tykkelse
    3
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann
    1300 g
  • sitronsaft, ferskpresset (fra en halv sitron)
    30 g
    1 strøken ts askorbinsyre
  • rømme, 10% fett
    40 g
  • svart pepper, nykvernet til krydring
  • sellerirot skrelt
    80 g
  • eple, grønt
    2
  • belgisk endive
    150 g
  • solsikkeolje
    1 ss

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 488 mg
Eiwitten 37 g
Calorieën 1857 kJ / 443 kcal
Vetten 19 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 25 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen