Sous-vide Biff med Béarnaisesaus

Sous-vide Biff med Béarnaisesaus

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 20min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • storfefileter (180-200 g hver, 3 cm tykke)
    4
  • havsalt
    2 ts
  • malt svart pepper
    ¾ ts
  • timian, fersk
    4 kvister
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1400 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • sjalottløk
    50 g
  • estragon, fersk kun blader, etter smak
    1 - 2 kvister
  • tørr hvitvin
    50 g
  • hvitvinseddik
    15 g
  • smør, usaltet i terninger, pluss 1 ss til steking
    200 g
  • eggeplommer fra medium egg
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 93 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2926 kJ / 698 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen