Sous-vide Kyllingrullade med Paprikasaus

Sous-vide Kyllingrullade med Paprikasaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 10min
3 porsjoner

Ingrediënten

Fyll
  • estragon, fersk
    5 g
    gressløk, fersk, delt i biter (4 cm)
  • artisjokkhjerter, i olje drenert
    80 g
  • ricotta ost, fersk
    100 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
Kyllingrullade og paprikasaus
  • kyllingbryst, uten skinn og bein (ca. 180 g - 200 g hver)
    3
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1400 - 1500 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • rød paprika delt i to og frø fjernet
    2
  • hvitløksfedd uskrellete
    4
  • olivenolje
    40 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 klype

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 188 mg
Eiwitten 52 g
Calorieën 1756 kJ / 420 kcal
Vetten 21 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen