Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto francuskie
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 110 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka octu
- ¼ łyżeczki soli
- 300 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 6997 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 126 g
- Verzadigd vet
- 83 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z mięsem
1 Std.
Smażone pierożki wonton
1 Std. 25 Min
Pierożki na parze z wieprzowiną
1 Std.
Pierogi z serem i jagodami
1 Std. 15 Min
Pierogi z truskawkami ze śmietaną i miętowym cukrem
2 Std.
Ciasto francuskie szybkie
1 Std. 20 Min
Oponki serowe
45min
Francuskie rogaliki (Croissants)
12 Std.
Bułeczki drożdżowe z kruszonką
2 Std. 15 Min
Faworki - róże
1 Std. 10 Min
Kremówki (Napoleonki)
6h 30min
Bezy klasyczne
3 Std. 15 Min