Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto francuskie
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 110 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka octu
- ¼ łyżeczki soli
- 300 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 6997 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 126 g
- Verzadigd vet
- 83 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orkiszowe calzone z wołowiną i warzywami
4 godz. 25 min
Pierogi z bryndzą i szpinakiem
14 Std.
Ciasto francuskie szybkie
1h 20min
Angielski pudding z Varomy z sosem waniliowym
40min
Krokiety z szynką Cecina i kozim serem
9h 20min
Płynny karmel
35 Min
Tortelloni z ricottą i szpinakiem
2h
Kawowy sos karmelowy
45min
Pierożki półfrancuskie z dżemem
2h 50min
Imprezowe kąski preclowe
1h 20min
Francuskie rogaliki (Croissants)
12 Std.
Kremówki (Napoleonki)
6 Std. 30 Min