Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di brezel, tipo brezel
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro, non salato, morbido
- 2 cucchiaini di paprica dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio Camembert a pezzi (2 cm)
- 1 cetriolo, per la decorazione, a fette (0,5 cm)
- 1 carota, per la decorazione, in fette (0,5 cm) e bastoncini (1 mm x 3 cm)
- 4 olive, qualsiasi tipo, denocciolate, per la decorazione, a rondelle
- ½ peperone rosso, per la decorazione, tagliato a triangoli (1 cm)
- 12 pinoli, per la decorazione
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 997.2 kJ / 238.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 429.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Succo di frutta alcolico
10 min
Brownies raw al cioccolato, mirtilli e vaniglia
3 godz. 10 min
Sciroppo di fragole vanigliato
Geen beoordelingen
Tagliata di frutta esotica
30 Min
Gelato al limone
12h 30min
Sciroppo di amarene
24h 40min
Gnocchi con pastissada
2 godz. 30 min
Cubo soffice di zucchine, limone e carruba con glassa al limone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10 Std.
Limonata all'anguria
20 min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min