Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel Sauce
-
9
oz sugar
of 9 oz brown sugar - 7 ½ oz heavy whipping cream, divided
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tbsp vinegar
Tart Base
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 3 ½ oz sugar
- 1 large egg
Vanilla Whipped Cream
- 1 ½ oz sugar
- 1 vanilla bean pod, seeds only
- 10 ½ oz heavy whipping cream, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Geen beoordelingen
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1 godz. 40 min
Flan Pudding
3 Std.
Cheesy Crust Pizza
2h 20 min
Creamy Fruity Gelatins
7h 30min
Chocolate Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Maple Caramel Rolls
3h 40min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Traditional crème brûlée
25h