Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 40 - 50 g chrzanu, tartego
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 25 g cukru
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta goździków, mielonych (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 167.4 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 17.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 godz. 20 min
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10 Min
Sos z cukinią i miętą à la tzatziki
20 Min
Przyprawa z suszonym czosnkiem niedźwiedzim
2h 10min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 Min
Chrzan tarty podstawowy
10 Min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 Min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 Min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 Min
Ćwikła
50 Min
Sos tatarski
5 Min