Compatibele versies
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Açordas de bacalhau
- 400 g fatias de pão caseiro partidas em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
Arroz de grelos
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g grelos
- 1 c. chá de sal
- 900 g água
- 300 g arroz carolino
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min
Barras de cereais e figos
8 Std. 15 Min
Arroz de chocos com tinta
1 Std. 10 Min
Coelho com feijoca e arroz
1 Std. 10 Min
Migas de broa com bacalhau
30 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Cocotes
40 min
Vitela tonnata
50 Min
Bacalhau com espargos e camarão
1 godz.
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1 godz. 30 min
Arroz de lingueirão
2hod. 35min
Açorda de marisco
30 min