Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tarte
- 75 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé
- 50 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
Le caramel
- 150 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 8 - 9 pommes à cuire (Golden, Reine des Reinettes, Braeburn ou Boskoop)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble pommes-framboises
50min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crumble pomme-cannelle
45min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 godz. 10 min
Crumble aux pêches et au romarin
45min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Tarte fine aux pommes
2h 25min
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40 min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Flan pâtissier à la vanille
3h 30 min
Tarte Tatin
1h
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1h 5min