Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1228 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berliner Brot
45min
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min
Sonntagsstuten
2 godz. 25 min
Butterstuten
3 Std.
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Weihnachtliche Wecken
10 Std.
Quarkstuten
1sa 20 dk
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4u. 15min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2ωρ. 20 λεπτ.
Quarkstuten
1 godz. 30 min
Rheinisches Schwarzbrot
3 godz. 15 min
Westfälische Erbsensuppe
4u.