Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1228 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenbrot
2h
Quarkstuten
1h 30min
Schwarzbrot
3 Std.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Ontbijtkoek (Frühstückskuchen)
1 Std.
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Quarkstuten
1h 20min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Butterstuten
3 Std.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Butterkuchen mit Hefe
1 godz. 35 min