Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Mehl zum Bestäuben
- 130 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 2 Eier
- 250 g Apfelmark (siehe Tipp)
- 20 g Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)
- 10 g Kakao
- 70 g Speisestärke
- 1 TL Natron
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 1 Prise Salz
- 75 g Rosinen
- 50 g weiße Schokolade, grob gehackt
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), grob gehackt
- 75 g Cranberrys, getrocknet
- 50 g Pecannüsse
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Lebkuchen
1h 30min
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1h 15 min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50min
Kirsch-Marzipan-Muffins
45 Min
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 Std.
Möhrenkuchen, schwedisch
2h
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 Std. 5 Min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1h 30min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 Std.