Apparaten en Accessoires
瑞士薏仁燉牛肉湯
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 切對半80 克
-
紅蘿蔔 切塊 (3公分)60 克
-
韭蔥 切塊 (3公分)100 克
-
根芹菜 切塊 (3公分)100 克
-
瑞士風乾牛肉 (Bündnerfleisch),切條 (2公分)100 克
-
無鹽奶油30 克
-
珍珠薏仁80 克
-
水900 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)2 塊
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
-
胡椒粉 依個人口味調整1 小撮
-
新鮮平葉巴西利 (約10克),僅取葉,切碎½ 把
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9 g
Calorieën
1137 kJ /
273 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
過去、現在、始終如一
50 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
巧克力雪球餅
Geen beoordelingen
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Geen beoordelingen
薏仁蓮子山藥雞湯
Geen beoordelingen
脆烤鮭魚時蔬和檸檬奶油醬
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
奶油地瓜
20min
熱情八角卡士達
Geen beoordelingen
蒸蛋捲佐炒蘑菇和沙拉
Geen beoordelingen
巧克力胡蘿蔔杯子蛋糕
40min
蘋果蛋糕 (TM6)
Geen beoordelingen
甜椒鑲飯
Geen beoordelingen
普羅旺斯松子櫛瓜麵
Geen beoordelingen