![Heidelbeer-Tassenkuchen Heidelbeer-Tassenkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3d385a3575493503a56f5ccd3af6464/Derivates/cdcdb8c31eda54ce4bbc0f32c16c304822662af5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zucker
- 20 g Öl
- 1 Prise Salz
- 2 Eier
- 80 g Mehl
- ½ TL Backpulver
- 40 g Heidelbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1772 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 227 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen-Curry-Reis
1u.
Schoko-Pudding
30 Min
Milchreis
55 Min
Mango-Monster-Trifle
50 Min
Brownie-Tassenkuchen
10min
Softe Müsli-Murmeln
50 Min
Vollkorngrießbrei mit Erdbeeren
25 Min
Aprikosen-Möhren-Muffins
1u.
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 Min
Marmor-Schoko-Kuchen aus dem Varoma
1 Std. 30 Min
Glutenfreie Käseküchlein
2 Std.
Brownies für die Varoma® Förmchen
50 Min